forårs salalt

Smag af forår

Forfriskende salat med sprøde radiser, sugarsnaps og forårsløg.

4

Ingredienser

  • 300 g mørbrad
  • 2 tsk olivenolie
  • salt, peber.
  • ½ bakke blandede salater
  • ½ bakke babyspinat
  • 1 bdt. snittede radiser
  • 1 bdt. snittede forårsløg
  • 125 g snittede sugarsnaps
  • 1 potte ærtespirer
  • Tahinyoghurt:
  • 1 bæger yoghurt naturel 1-2 spsk tahin (sesampasta)
  • 1 tsk ristede sesamfrø
  • 300 g grovbrød

Sådan gør du:

  1. Skær mørbraden i ca. 1 cm tykke skiver, pensl dem med olivenolie, og drys salt og peber på. Steg mørbradskiverne i 2-3 minutter på hver side. Brug evt. en grillpande. Læg kødet til side, og lad det afkøle.
  2. Bland ingredienserne til salaten med mørbrad og ærtespirer. Rør og smag yoghurten til med tahin, salt og peber, og drys med lidt ristede sesamfrø ved servering. Server salaten med tahinyoghurt og groft brød.
  3. Energi pr. person: 400 kcal, fedt 28%, protein 27%, kulhydrat 45%