Snitte med rejesalat og agurk

Snitte med rejesalat og agurk

(8 snitter)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Ingredienser:
  • 150 g pillede rejer (evt. optøede, afdryppede)
  • 100 g hvidløgsflødeost eller flødeost naturel
  • ca. 1 spsk fløde eller mælk
  • 2 spsk små dildkviste
  • evt. salt og friskkværnet peber
  • 1 agurk
  • 2-3 tynde skiver sandwichbrød

  1. Rør rejerne sammen med flødeost og fløde eller mælk til cremet konsistens.
  2. Tilsæt dildkviste og smag til med salt og peber.
  3. Skær 8 lange agurkestrimler med en skrællekniv.
  4. Skær brødskiverne ud i runde skiver evt. med en kageudstikker.
  5. Sæt en skefuld rejesalat på brødet og vikl en agurkestrimmel udenom.
  6. Pynt med dild.