
Spicy gris & grønt
Sund mad i wokken
4
Ingredienser
- 350 g magert skinkesmåkød i tern
- 2 fed knust hvidløg
- 1-2 spsk fintreven ingefær
- 1-2 tsk frysetørret chili
- 1 spsk olie
- 2 snittede porrer
- 2 fintsnittede gulerødder
- 2 udkernede, finthakkede peberfrugter
- ½ liter snittet spids- eller hvidkål
- ½ dl grønsagsbouillon
- ½ dl oystersauce
- ½ dl sojasauce
- salt, peber
- frisk koriander
- lime
- 200 g fuldkornsnudler
Sådan gør du:
- Vend kødet med hvidløg, ingefær og chili. Varm olien i en wok og brun kødet, så det er gyldent på alle sider. Tag det op. Kom derefter grønsagerne i wokken og steg videre under omrøring i et par min. Bland kødet med grønsagerne, tilsæt bouillon, oyster– og sojasauce og lad det hele snurre videre i 5-7 min. Smag til med salt, peber, koriander og limesaft og server retten med fuldkornsnudler.
- Energi pr. person: 460 kcal, fedt 24 %, protein 28%, kulhydrat 48%