Sund mad i wokken

Spicy gris & grønt

Sund mad i wokken

4

Ingredienser

  • 350 g magert skinkesmåkød i tern
  • 2 fed knust hvidløg
  • 1-2 spsk fintreven ingefær
  • 1-2 tsk frysetørret chili
  • 1 spsk olie
  • 2 snittede porrer
  • 2 fintsnittede gulerødder
  • 2 udkernede, finthakkede peberfrugter
  • ½ liter snittet spids- eller hvidkål
  • ½ dl grønsagsbouillon
  • ½ dl oystersauce
  • ½ dl sojasauce
  • salt, peber
  • frisk koriander
  • lime
  • 200 g fuldkornsnudler

Sådan gør du:

  1. Vend kødet med hvidløg, ingefær og chili. Varm olien i en wok og brun kødet, så det er gyldent på alle sider. Tag det op. Kom derefter grønsagerne i wokken og steg videre under omrøring i et par min. Bland kødet med grønsagerne, tilsæt bouillon, oyster– og sojasauce og lad det hele snurre videre i 5-7 min. Smag til med salt, peber, koriander og limesaft og server retten med fuldkornsnudler.
  2. Energi pr. person: 460 kcal, fedt 24 %, protein 28%, kulhydrat 48%