rødfisk med fennikelsalat

Stegt rødfisk med fennikelsalat

Fisk på en ny måde.

4

Ingredienser

  • ca. 800 g filet af rødfisk m. skind
  • salt, peber
  • olivenolie til stegning
  • Fennikelsalat med appelsin:
  • ½ bakke rucola
  • 1 fintsnittet fennikel
  • 2 appelsiner i fileter
  • 2 tsk ristede fennikelfrø
  • Dressing:
  • 3 spsk appelsinsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • 1-2 tsk honning evt. 1 bakke mikroleaves
  • 300 g kogte sorte eller røde ris

  1. Sådan gør du: Drys salt og peber på fisken. Varm olien i en stor pande, og steg fisken på skindsiden i 2-3 minutter. Vend og steg den tilsvarende på den anden side. Bland rucola, fennikel og appelsinfileter med de ristede fennikelfrø. Rør dressingen sammen, smag den til, og vend den med salaten. Server salaten til fisken med mikroleaves og kogte ris.
  2. Energi pr. person: 500 kcal, fedt 21%, protein 38 %, kulhydrat 41%