rødfisk opskrift

Stegt rødfisk & wasabimayo

Fisk med ekstra power og en sprød salat – så bliver hverdagsmaden ikke bedre.

4

Ingredienser

  • 750-800 g filet af rødfisk med skindside
  • olie til stegning
  • Koriander-limesalt:
  • 1 dl hakkede korianderblade
  • 1 spsk fintrevet skal af ubehandlet lime
  • 30 g flaget havsalt
  • Wasabimayo:
  • 1,5 dl skyr
  • 1 dl mayonnaise
  • 2 tsk wasabipasta eller efter smag
  • Salat med æble:
  • 2 julesalat
  • 2 udkernede, finthakkede æbler
  • lidt limesaft
  • 200 g ristet rugbrød

Sådan gør du:

  1. Skær fisken i passende stykker. Stød korianderblade, limeskal og salt sammen i en morter. Gnid fisken med lidt af saltet og steg den i den varme olie et par minutter på hver side.
  2. Rør skyr og mayo sammen og smag godt til med wasabi. Bland julesalat og æble og dryp med lidt limesaft. Server fisken med wasabi-mayo samt ekstra wasabi, salat og ristet rugbrød.
  3. Tip. Wasabipasta er japansk grøn peberrod og kan købes på tube i supermarkedet.
  4. Energi pr. person: 480 kcal, fedt 30%, protein 41%, kulhydrat 29%