-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste

Teboller med kardemomme
En lækker tebolle med kardemommeer fin eventuelt smurt med smør, og når den ikke er heltnybagt længere, smager den godt flækket og ristet.
12-14 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Hævetid: ca. 1 time og 15 min.
- Bagetid: ca. 15 min.
- 25 g gær (½ pakke)
- 50 g smør (smeltet)
- 3 dl sødmælk
- 1 tsk salt
- 2 tsk stødt kardemomme
- 2 tsk honning eller sukker
- ca. 500 g hvedemel
- Pensling: 1 æg (sammenpisket)
SÅDAN GØR DU
- Smuldr gæren ud i enblanding af smør ogmælk. Rør sammen medsalt, kardemomme oghonning eller sukker. Tilsætgradvist mel og rør,til dejen kan æltes.
- Æltdejen blank og smidig.Lad dejen hæve 45 min. Slå dejen ned og formden til boller. Sæt dem på bageplade med bagepapir.Lad bollerneefterhæve i 45 min.
- Penslbollerne med æg ogsæt dem i en 225 gradervarm ovn. Bag ca. 15min.Afkøl på bagerist.