Ginbuket til valentinsdag

Foto: Pressefoto Edinburgh Gin Årets fineste buket er med gin. Og vi er fans!

Ginbuket til valentinsdag

Årets allerbedste gave til valentinsdag: Ginbuketten

Hvem har brug for smykker og chokolade, når man kan få en buket med gin?

Valentinsdag er lig med smukke blomster og fine chokoladeæsker fra dit hjertes udkårne for de heldige af os, der har sådan en. Og man skulle da være et skarn, hvis ikke en hjerteæske fra Peter Beier eller en stor buket røde roser ville være lige præcis det, der satte prikken over i’et på valentinsdag. Og dog…

For bedst som vi troede, at en dag i kærlighedens tegn (godt fyldt op med chokolade og blomster) ikke kunne blive meget bedre, faldt vi over denne her: Ginbuketten!

gin-buket-2.jpgFoto: Edinburgh Gin

En ginbuket…

Jo, du læste rigtigt – en buket bestående af blomster og gin. What’s not to like?

Buketterne afspejler de ‘botanicals’, der er i de forskelllige gin-varianter, så der er både blomster, tørrede appelsiner, lavendel og sågar rabarber med i dine flotte blomsterbuketter, der kommer i den fineste box med deres helt egen gin, der passer til.

Det er den skotske ginproducent, Edinburgh Gin, der står bag den fine og meget anvendelige valentinsdag-buket. Desværre kan ginbuketterne kun bestilles og leveres i England.

MEN den lækre gin kan du sagtens få fingrene i herhjemme – og er du bare en lille smule fiks på fingrene, kan du nemt selv lave en smuk ginbuket til din udkårne med en færdigbundet buket. Og en god flaske gin, selvfølgelig.

Idéen er hermed givet videre, og vi er ret sikre på, at en ginbuket til valentinsdag vil være lige præcis det, der får hjertet til at banke lidt hurtigere hos ham eller hende, du har kær. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Valentinsdag og Gin

610x200_woordy_knap2.jpeg