Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Toast
Foto: Betina Hastoft Lækre toasts, sprøde paninis og en fransk pan bagnat. Der er masser af skønne opskrifter og variationer af den klassiske toast. Også til dessert!

Nemt & lækkert: Sprøde toast

Toast kan både være søde og salte og kan fyldes med så gode sager, at det kan udgøre et helt måltid. Her er masser af inspiration til fire lækre varianter.

Her får du opskrifterne på en skøn panini med aubergine og bresaola, der sagtens kan gøre det ud for et lækkert måltid med en skål salat til.

At toast er meget - og andet - end en flad parisertoast med skinke og ost, er denne skønne toast med kejserhatte og oliventapenade et super godt eksempel på.

Vil du have endnu mere grønt listet ind i din toast, så er den franske pan bagnat, som vi kender fra Sydfrankrig et meget lækkert bud.

Og du behøver ikke gemme toasteren væk, når der skal laves dessert - ungerne og andre med en sød tand, vil med garanti elske en french toast med banan og chokolade til dessert eller morgenmad.

Se, hvad vi ellers skriver om: Toast og Nem aftensmad