Toast: Pan bagnat
SPONSORERET indhold

Lækker toast: Pan bagnat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Toast kan både være søde og salte og kan fyldes med så gode sager, at det kan udgøre et helt måltid.

Af: Marie Melchior Foto: Marie Melchior
08. jun. 2018 | Opskrift | Hendes Verden
Pan bagnat til 4 personer | Total: 30 min

Ingredienser

200 g kartofler
200 g grønne bønner
2 æg
2 tomater
½ agurk
1 romaine
2 spsk. sorte oliven
200 g tun i olie
2 spsk. Hellmann mayonnaise
1 spsk. dijonsennep
4 spsk. olivenolie
salt og peber
4 boller

Sådan laver du pan bagnat

1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. I de sidste 5-6 min. koges de grønne bønner æggene med, til æggene er hårdkogte.

2. Pil de kogte kartofler, og skær dem i skiver. Hak de hårdkogte æg.

3. Skær tomater i både og agurk i tern. Snit salaten fint, skyl den, og slyng den tør. Bland det hele sammen til en salat sammen med oliven.

4. Mos tunen med en gaffel, og bland i salaten

5. Rør mayonnaisen med sennep. Rør olivenolien i, lidt efter lidt, til dressingen er cremet og mayonnaiseagtig i konsistensen. Smag til med salt og peber.

6. Rist bollerne i en toaster, eller lun dem i ovnen. Flæk bollerne, og kom dressing og salat nicoise i, og klap dem sammen.

Anbefalet til dig