Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Toast: Pan bagnat
Foto: Marie Melchior Pan bagnat stammer fra Nice og er perfekt den lette sult.

Toast: Pan bagnat

Lækker toast: Pan bagnat

Toast kan både være søde og salte og kan fyldes med så gode sager, at det kan udgøre et helt måltid.

30 minutter
Print
Pan bagnat til 4 personer

200 g kartofler
200 g grønne bønner
2 æg
2 tomater
½ agurk
1 romaine
2 spsk. sorte oliven
200 g tun i olie
2 spsk. Hellmann mayonnaise
1 spsk. dijonsennep
4 spsk. olivenolie
salt og peber
4 boller

Sådan laver du pan bagnat

1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. I de sidste 5-6 min. koges de grønne bønner æggene med, til æggene er hårdkogte.

2. Pil de kogte kartofler, og skær dem i skiver. Hak de hårdkogte æg.

3. Skær tomater i både og agurk i tern. Snit salaten fint, skyl den, og slyng den tør. Bland det hele sammen til en salat sammen med oliven.

4. Mos tunen med en gaffel, og bland i salaten

5. Rør mayonnaisen med sennep. Rør olivenolien i, lidt efter lidt, til dressingen er cremet og mayonnaiseagtig i konsistensen. Smag til med salt og peber.

6. Rist bollerne i en toaster, eller lun dem i ovnen. Flæk bollerne, og kom dressing og salat nicoise i, og klap dem sammen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Toast og Frokost