
SPONSORERET indhold
French toast med banan og chokolade
En super lækker og snasket toast med banan og chokolade - french toast, eller arme riddere, som vi kalder det på dansk, er egentlig beregnet til at spise om morgenen. Meeeeeeen mon ikke de fleste vil foretrække denne skønne 'bombe' som dessert? Ligegyldigt hvad, så får du opskriften her:
French toast til 4 personer |
Total: 20 min
Ingredienser
3 æg
1 dl fløde
2 spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
2 bananer
100 g chokoladeknapper
8 skiver yoghurtbrød
2 spsk. smør
Sådan laver du french toast
- Pisk æg sammen med fløde, sukker og vaniljesukker i en dyb tallerken.
- Skræl bananer, og skær dem i skiver. Fordel bananskiver og chokoladeknapper mellem to skiver brød.
- Dyp hver "sandwich" i æggeblandingen, begge sider af brødet skal dyppes. Lad brødet suge masser af æg.
- Smelt smør på en pande, og steg dine french toast i 3-4 min. på hver side, til overfladen er gylden og sprød, og chokoladen er smeltet.
Tip: Et iskoldt glas mælk smager fantastisk til.