
Foto: Lækker dessert-toast, som med garanti vil gøre lykke hos familiens yngste!
French toast med chokolade
French toast med banan og chokolade
En super lækker og snasket toast med banan og chokolade - french toast, eller arme riddere, som vi kalder det på dansk, er egentlig beregnet til at spise om morgenen. Meeeeeeen mon ikke de fleste vil foretrække denne skønne 'bombe' som dessert? Ligegyldigt hvad, så får du opskriften her:
preparation
Total: 20 minutter
plate
French toast til 4 personer
Af Marie Melchior
Ingredienser
3 æg
1 dl fløde
2 spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
2 bananer
100 g chokoladeknapper
8 skiver yoghurtbrød
2 spsk. smør
Sådan laver du french toast
- Pisk æg sammen med fløde, sukker og vaniljesukker i en dyb tallerken.
- Skræl bananer, og skær dem i skiver. Fordel bananskiver og chokoladeknapper mellem to skiver brød.
- Dyp hver "sandwich" i æggeblandingen, begge sider af brødet skal dyppes. Lad brødet suge masser af æg.
- Smelt smør på en pande, og steg dine french toast i 3-4 min. på hver side, til overfladen er gylden og sprød, og chokoladen er smeltet.
Tip: Et iskoldt glas mælk smager fantastisk til.
Se, hvad vi ellers skriver om: Toast, Amerikansk mad, Banan, Morgenmad og Brunch
Læs Også
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: