Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Toast med svampe
Foto: Betina Hastoft Lækker toast med svampe og oliventapenade.

Toast med svampe

Lækker toast med kejserhatte og oliventapenade

Nem og lækker opskrift på en skøn toast med svampe.

30 minutter
Print
Toast til 4 personer

200 g kejserhatte
1 rødløg
1 spsk. smør
1 spsk. olivenolie
1 tsk. provencekrydderi salt og peber
100 g rucola
8 skiver landbrød
4 spsk. sort oliventapenade
Pynt: 1 lille bakke karse

Sådan laver du toast med svampe

1. Skyl og tør svampene. Skær dem i skiver. Pil og skær rødløget i ringe.

2. Opvarm smør og olie på en pande. Svits løg og svampe sammen med provencekrydderi. Steg, til svampene får stegeskorpe. Krydr med salt og peber.

3. Skyl og tør rucola. Smør brødet med oliventapenade. Læg rucola, svampe og løg på brødet, og læg sammen til en sandwich.

4. Pensl overfladen af brødet med olivenolie. Rist i en toaster, til brødet får grillmærker, eller steg toasten sprød på en pande med olie og smør.

5. Steg i 3-4 min. på hver side. Pynt med karse.

Se, hvad vi ellers skriver om: Toast og Oliventapenade