-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Chokolademoussekage
En skøn dessert, der består ef en lækker chokoladekage med en fin hvid chokolademousse på toppen.
(8 pers.)
Ingredienser
- 5 æg
- 150 g sukker
- 150 g smør
- 150 g chokolade
- Mousse:
- 2 blade husblas
- 2 pasteuriserede æggeblommer (1 af de små bægre)
- 1 spsk. flormelis
- 100 g hvid chokolade
- 2 dl piskefløde
- Pynt:
- 50 g reven mørk chokolade
- Tilbehør:
- flødeskum og bær
- Del æggene i hvider og blommer. Pisk æggeblommer og sukker til en luftig masse. Smelt smør og chokolade sammen over vandbad eller i mikroovn. Rør lidt æggemasse i chokolademassen. Vend chokolademassen i resten af æggemassen. Pisk hviderne stive, og vend dem i dejen.
- Smør en springform (22 cm i diameter). Klip en rund bund ud af bagepapir, og læg den i formen. Klip strimler af bagepapir til at lægge på langs ad formens kant. Fordel dejen i formen. Bag kagen i ca. 45 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl kagen.
- Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 min. Tag den op, og smelt den i mikroovn eller over vandbad i det vand, der følger med bladene, når du tager dem op af vandet. Pisk de pasteuriserede æggeblommer med flormelis, til det er luftigt. Rør lidt æggemasse i husblassen, og rør husblasblandingen i resten af æggemassen. Hak og smelt den hvide chokolade i mikroovn eller over vandbad. Rør lidt af æggeblandingen i. Vend chokoladen i resten af æggeblandingen. Pisk fløden til blødt skum, og vend den i æggechokoladeblandingen. Fordel cremen over den afkølede kage, mens den stadig er i springformen. Stil kagen tildækket i køleskabet i ca. 4 timer.
- Tag dessertkagen ud af formen, og stil den på et fad. Pynt med revet chokolade. Server kagen med det foreslåede tilbehør.