-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
Tyttebær-pære-syltetøj
Tyttebærsyltetøj smager rigtiggodt til vildt. Hvis du ikke kanfå fat i friske tyttebær, så kanfrosne bruges. Alternativt kandu bruge tranebær.
2-3 glas
Ingredienser
- 300 g tyttebær
- 200 g pærer
- ½ kg sukker
- saften af ½ citron
- Skyl og rens tyttebærrene.Skræl pærerne, og skærdem i både. Fjern kernehuset.Kog tyttebær, pærebåde ogcitronsaft langsomt op. Lad detsimre ca. 10 min. under låg, tilpærerne er næsten møre. Dryssukkeret over, og lad det simreyderligere 10 min. uden låg.
- Kom syltetøjet på rengjorde,skoldede glas. Luk til. Opbevarerdem mørkt og køligt, gernei køleskab.