-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Tyttebær-pære-syltetøj
Tyttebærsyltetøj smager rigtiggodt til vildt. Hvis du ikke kanfå fat i friske tyttebær, så kanfrosne bruges. Alternativt kandu bruge tranebær.
2-3 glas
Ingredienser
- 300 g tyttebær
- 200 g pærer
- ½ kg sukker
- saften af ½ citron
- Skyl og rens tyttebærrene.Skræl pærerne, og skærdem i både. Fjern kernehuset.Kog tyttebær, pærebåde ogcitronsaft langsomt op. Lad detsimre ca. 10 min. under låg, tilpærerne er næsten møre. Dryssukkeret over, og lad det simreyderligere 10 min. uden låg.
- Kom syltetøjet på rengjorde,skoldede glas. Luk til. Opbevarerdem mørkt og køligt, gernei køleskab.