-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Cheesecake til valentinsdag
Prøv at bage disse søde, hjerteformede cheesecakes til valentinsdag den 14. februar. Dem er der ingen, der kan stå for. Kagen kan også bages i springform, og du kan selvfølgelig servere den hele året. Her får du opskriften på fine små hjerteformede cheesecakes, der passer perfekt som afslutning på en romantisk middag, til valentinsdag eller måske en bryllupsdag?
6 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: 50 min.
- Ikke fryse-egnet
- Bund:
- 125 g Digestive kiks
- 50 g smeltet smør
- Fyld:
- 150 g frosne jordbær eller hindbær (optøede)
- 200 g flødeost
- 125 g græsk yoghurt el. lign
- 100 g sukker
- 1 spsk mel
- 1 økologisk citron (fintrevet skal + 1 spsk saft)
- 2 æg
- Topping:
- 75 g frosne jordbær eller hindbær
- ½ dl vand
- 1 spsk sukker
- 1½ blad husblas
Sådan laver du hjerteformede cheesecakes
- Tænd ovnen på 160 grader. Knus kiksene og rør dem sammen med smør. Pres massen ud i 6 smurte (hjerte) portionsforme eller 1 springform og bag dem i ovnen 10-12 min., til overfladen er gylden.
- Blend de optøede bær med flødeost og yoghurt og tilsæt sukker, mel, citronskal, citronsaft og æg.
- Hæld cremen i formene og sæt dem i ovnen, til cremen akkurat er stivnet – det tager ca. 30 min. for portionsforme og ca. 45 min. for en stor springform.
- Tjek med en tandstikker, om cremen er gennembagt. Lad kagerne køle lidt af og sæt dem i køleskab et par timer.
- Kom frosne bær, vand og sukker i en gryde og damp blandingen under låg i 5 min. Si saften og mål den; der skal være 1 dl – tilsæt vand, hvis der ikke er nok.
- Udblød husblassen i koldt vand, knug vandet af og smelt den i den varme saft.
- Lad geleen køle lidt af og fordel den over kagerne. Stil dem tilbage i køleskabet indtil servering.
PRØV OGSÅ:Mini-cheesecake med kirsebær