-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Cheesecake til valentinsdag
Prøv at bage disse søde, hjerteformede cheesecakes til valentinsdag den 14. februar. Dem er der ingen, der kan stå for. Kagen kan også bages i springform, og du kan selvfølgelig servere den hele året. Her får du opskriften på fine små hjerteformede cheesecakes, der passer perfekt som afslutning på en romantisk middag, til valentinsdag eller måske en bryllupsdag?
6 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: 50 min.
- Ikke fryse-egnet
- Bund:
- 125 g Digestive kiks
- 50 g smeltet smør
- Fyld:
- 150 g frosne jordbær eller hindbær (optøede)
- 200 g flødeost
- 125 g græsk yoghurt el. lign
- 100 g sukker
- 1 spsk mel
- 1 økologisk citron (fintrevet skal + 1 spsk saft)
- 2 æg
- Topping:
- 75 g frosne jordbær eller hindbær
- ½ dl vand
- 1 spsk sukker
- 1½ blad husblas
Sådan laver du hjerteformede cheesecakes
- Tænd ovnen på 160 grader. Knus kiksene og rør dem sammen med smør. Pres massen ud i 6 smurte (hjerte) portionsforme eller 1 springform og bag dem i ovnen 10-12 min., til overfladen er gylden.
- Blend de optøede bær med flødeost og yoghurt og tilsæt sukker, mel, citronskal, citronsaft og æg.
- Hæld cremen i formene og sæt dem i ovnen, til cremen akkurat er stivnet – det tager ca. 30 min. for portionsforme og ca. 45 min. for en stor springform.
- Tjek med en tandstikker, om cremen er gennembagt. Lad kagerne køle lidt af og sæt dem i køleskab et par timer.
- Kom frosne bær, vand og sukker i en gryde og damp blandingen under låg i 5 min. Si saften og mål den; der skal være 1 dl – tilsæt vand, hvis der ikke er nok.
- Udblød husblassen i koldt vand, knug vandet af og smelt den i den varme saft.
- Lad geleen køle lidt af og fordel den over kagerne. Stil dem tilbage i køleskabet indtil servering.
PRØV OGSÅ:Mini-cheesecake med kirsebær