Valnøddeost

Valnøddeost

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 10 min.
  • Stegetid:
  • 3 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (6 kugler = 3-4 personer)
  • 40 g valnøddekerner
  • 30 g soltørrede bær eller rosiner
  • 75 g moden fast ost
  • 75 g flødeost
  • evt. 1/2 spsk rom

  1. Rist valnødderne 2-3 min. på en varm pande og lad dem afkøle.
  2. Hak dem med en kniv eller i en foodprocessor og sæt dem til side.
  3. Hak bær/rosiner og ost i en foodprocessor og tilsæt flødeost og evt. rom.
  4. Form osten til kugler eller småruller og tril dem i de hakkede valnødder.
  5. Server med kiks eller ristet brød.
  6. Modne pærer smager også godt til.
  7. Opbevar osten i køleskab.