-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet
-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen

Vingryde med oksekød og rodfrugter
Denne ret sætter du over, etpar timer før gæsternekommer.
4-6 personer
Ingredienser
- 600-700 g oksebov eller tykkam i tern
- 2 spsk. hvedemel
- salt, peber
- 2 spsk. olivenolie
- 2 løg
- 4 gulerødder
- 2 persillerødder
- ½ l rødvin
- ½ l vand
- salt, peber
- 1 dl hakket persille
- 2 kviste timian
- 1 laurbærblad
- Tilbehør:
- kartoffelmos og grøn salat
- Vend kødet i hvedemel medsalt og peber. Varm olien op ien gryde, og brun kødet. Hakløget. Skær gulerødderne iskiver og persillerødder i skråskiver. Kom grønsagerne igryden, og svits dem med etpar min. Kom vin, vand, salt,peber, persille, timian og laurbærbladi gryden.
- Lad retten småkoge underlåg ca. 2 timer, til kødet er godtmørt. Smag til med salt og peber.Fjern timian og laurbær.Smag til med salt og peber.