JUL: Kanel, kardemomme, stjerneanis og andre krydderier giver ekstra smag og en vidunderlig duft til vinterens hverdagsmad. Vi har bl.a. lavet suppe, simremad og en lækker sandwich. Du kan godt glæde dig …
1. Pil og skær løgene i tynde både. Kom korianderfrø, spidskommen og fennikelfrø i en morter, og stød dem godt.
2. Varm olien i en stegegryde, og brun kødet – eventuelt ad 2 omgange afhængig af grydens størrelse.
3. Tilsæt krydderier, kanelstang, løg og presset hvidløg, og vend det hele godt rundt, mens det steger i et par minutter. Hæld bouillon på, og lad kødet simre under låg i 1½ time.
4. Tilsæt abrikoser, og lad retten simre i yderligere ca. 10 minutter.
5. Skyl spinaten, og slyng den tør. Kom spinat i gryden, og lad den falde sammen.
6. Smag retten til med salt og peber, og servér den med lidt yoghurt, kogt bulgur, couscous eller groft brød.