Stylecrush: Janne Villadsen
SPONSORERET indhold

”Shop alene! Lad være med at lade andres input trække dig i den ene eller anden retning”

Janne Villadsen, 32 år, erjournalist & partner i det kreative kommunikationsbureau, Force of Nature. Her giver hun dig et indblik i sin stil og sine bedste shoppingtips.

Af: Bea Fagerholt
10. nov. 2015 | Mode | Eurowoman


- Jeans og skjorter er en stort del af min garderobe og har i bunke vis af sorte stramme jeans. Jeg er ikke rigtig en kjole pige – har nogle få kjoler – så det her er ret meget min standard uniform.

LÆS OGSÅ: "Hvis jeg ikke kan lave tre outfits med et item, så køber jeg det ikke"


- Jeg går ofte i lange bluser og skjorter ud over bukser – det er et ret godt alternativt til kjoler og er et feminine indspark i mit ellers lidt drengene udtryk.


- Jeg går virkelig meget i strik i hele vinterhalvåret – og det her sæt er et af mine favoritter, da kombinationen af rullekraven og den lidt halv lange nederdel giver et ret underspillede udtryk.


- Er stor fan af vintage Levis og navy – kan godt lide kombinationen af den lidt lange klassiske jakke med de mere casual unisex jeans.

Hvad er din favorit butik?
- Jeg shopper ret sjældent i butikker herhjemme. Men jeg kan godt lide Black på Gl. Kongevej i København – synes den har et fint og anderledes univers end mange andre danske butikker.

Hvad er din favorit webbutik?
- Min yndlings webbutik er Totokaelo.com. De har et interessant kurateret univers, hvor både deres inspirationsbilleder og brand kombination falder ret meget i min smag.

Hvilke 3 ting ønsker du dig lige nu?

- Jeg er stort altid på jagt efter støvler – og de her klassiske sorte ankelstøvler fra Margiela har været på min radar i et par år, så måske det er denne vinter de skal erhverves.


- Strik nederdel fra Bassike. Det australske brand Bassike laver nogle virkelig fine designs - og den her nederdel vil både holde mig varm og være virkelig pæn hele vinteren.


- Skjorte fra David Michael. Perfekt look til alt.

Hvad er dit bedste køb nogensinde?
- Mine bedste køb nogensiden er nok en Celine kjole i fed silke og uld med lange ærmer og med et super fint abstrakt mønster - som både kan bruges til sneakers og høje sko - og en af de få kjoler jeg altid føler mig virkelig godt tilpas i.

Hvad er dit favorit skønhedstip?
- Jeg er stor fan af det amerikanske brand Mario Badescu, som den danske online beauty shop, Beauty Hero, forhandler. Specielt er jeg meget glad for deres Cellufirm Moisturizer creme og healing powder, som på magisk vis kan forvandle lidt træt hud til den blødeste og reneste af slagsen.

Hvad er dit bedste shoppetip?
- Shop alene! Føl dét tøj helt selv - og lad vær med at lade andres input trække dig i den ene eller anden retning.

Hvem er dit stilikon?
- Jeg har ikke noget decideret stilikon – der er mange stærke kvinder jeg beundrer og har stor respekt for - præcis fordi de hver og en hviler i sig selv og derfor udståler god og sikker stil.

Hvilken webside finder du mest inspirerende?
- Jeg bruger ikke så ofte websitets som inspiration - jeg er nok lidt gammeldags, for jeg er virkelig meget til magasiner når jeg skal finde inspiration.

Hvad er dit bedste budgettip?
- At samle sin shopping! Lad vær med at køb i klatter - og sådan i hist og pist. Mange bække små og så pludselig har man bruge vildt mange penge på alt muligt man måske ikke kommer til at bruge mere end et par gange.


LÆS OGSÅ: Gannis Helene Skytte deler sit bedste budgettip

LÆS OGSÅ: Amalie friede til sin kæreste: "Han ville aldrig have gjort det selv"

LÆS OGSÅ: Her er de 20 bedste serier nogensinde