Valentinsgaver til ham
Foto: Frederik Lentz Andersen Vil du være min Valentin?

Valentinsgaver til ham

Valentinsdag: Her er 11 perfekte valentinsgaver til ham

Valentinsdag er dagen, hvor kærligheden skal have frie tøjler, og dit hjertes udkårende forkæles en tand mere end normalt. Hvis ikke du har tænkt dig at åbne døren i sexet undertøj og en sløjfe om taljen, hjælper vi dig i jagten på at finde den helt rigtige gave.

Årets helt store kærlighedsdag nærmer sig, og manden skal da forkæles.

LÆS OGSÅ: 13 ting, du skal forære dig selv på Valentinsdag

Hvad enten han skal i gang med løbetræningen, mangler nye manchetknapper, eller er en mand, der mener, at en tur hos en klassisk barber er hverdagsluksus, giver vi dig her vores bedste – og hårdt erfarede tips til, hvilken gave du skal gå efter.

11 valentinsgaver, du kan give manden, der har alt

valentinsgaver til ham

Redningen på alle diskussioner om, hvem der havde bilnøglen sidst. Vi kender det godt. Han kan ikke finde sine nøgler, og pludselig er det ikke bare dit, men hele husets problem, hvor de er. Slip for et lede efter dem med denne gadget, hvor du blot trykker på appen, og så ringer nøglen. Nøglefinder, Biisafe, 450 kr.

Stå helt skarpt. Ja, det er for mange mænd hverdag at barbere sig, men en luksusbarbering og en klipning ved en helt klassisk gammeldags barber er noget særligt. Gør manden glad med et gavekort til den nærmeste. Priser fra 250 kr.

valentinsgaver til ham

Hold øje med tiden. Et godt ur går aldrig af mode, og dette er både så pænt og klassisk, at han forhåbentligt vil gå med det hver dag – og tænke på dig. Ur, About Vintage, 1.700 kr.

valentinsgaver til ham

De gode løbesko. Udover at være utroligt moderne til et jakkesæt, er de det vigtigste, når det kommer til et godt løb. Løbesko er svære at købe til andre, så giv eventuelt et gavekort. Dermed kan han selv finde den løbesko, der giver ham den bedste støtte og forhindrer ham i at få løbeskader. Løbesko, Asics hos Zalando, 1.500 kr.

valentinsgaver til ham

Bliv klogere. Klassiske modetendenser og masser af inspiration er, hvad du giver til ham, hvis du giver ham et månedligt abonnement på Euroman i Valentinsgave. Med et abonnement på Euroman holder du ham opdateret på, hvad der er oppe i tiden. 6 numre af Euroman samt Calvin Klein parfume og deodorant, 300 kr. (Annonce)

valentinsgaver til ham

Sød musik. Teknik er sjældent kønt, men Beoplays E8-høretelefoner kan næsten gå ind under kategorien arkitektoniske mesterværker. De smelter i ét med øret og er trådløse, så den heldige mand ikke skal tænke på andet end at lade dem op engang imellem. Perfekt. Høretelefoner, Beoplay, 2.300 kr.

valentinsgaver til ham

Manchetknapper. Vi har en forestilling om, at manchetknapper er lidt ligesom nyt undertøj. Sager, man hader at købe. Gør de festlige lejligheder lidt nemmere med et sæt flotte manchetknapper, der måske allerede kan komme i brug på selve valentinsdag? Manchetknapper, Lanvin hos Spreeglee, 1.500 kr.

valentinsgaver til ham

”Spørg Alexa”. Send ham en tur i den 7. teknologiske himmel med den ultimative gadget. Echo Amazon er en højtaler, der kontrolleres med stemmen og kan spille musik, svare på spørgsmål og endda tage opkald for dig. Alt, han skal gøre, er at spørge. Højtaler, Amazon Echo, 1.300 kr.

valentinsgaver til ham

Hvorfor finde to, der matcher? Smid lortet ud, og giv ham chancen for at tage et par nye sokker på. Sokker, Organic Basics, 230 kr. pr. par.

valentinsgaver til ham

En whisky, tak! Giv ham noget godt at skåle i. Dét slår sjældent fejl. Blended Scotch Whisky, Passport, 160 kr.

valentinsgaver til ham

Den gode ansigtspleje. De er ikke meget for det, de kære mænd, men deres hud har også brug for god og dybdeplejende creme. Find en, der kan lidt af det hele, hvis ikke du er hudekspert og gør det nemt for ham. Ikke noget med tre trin og en alt for prangende emballage. Aquapower Dry Skin fugtighedscreme, Biotherm Homme hos Nicehair.dk, 250 kr. (Annonce)

Glædelig valentinsdag!

Se, hvad vi ellers skriver om: Gaver til ham, Valentinsdag og Kærlighed