-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Chokolademarcipantærte
6-8 personer
Ingredienser
- Tærtedej:
- 100 g smør
- 175 g hvedemel
- 1 lille æg
- Desuden:
- 200 g mørk chokolade, ca. 60 % kakaoindhold
- 200 g smør
- 4 spsk. god stærk kaffe
- 200 g sukker
- 3 æg
- 100 g reven ren, rå marcipan
- Pynt:
- evt. lidt sigtet flormelis
- Smuldr smørret i hvedemelet.Saml dejen med ægget.Lad dejen hvile i køleskab ca.½ time. Udrul dejen, og for ensmurt tærteform ca. 22 cm idiameter hermed.
- Forbag tærtebunden ca. 10min. ved 200 gr. på midtersteovnribbe.
- Hak chokoladen. Smeltlangsomt smørret i en grydesammen med sukkeret. Komhakket chokolade og kaffe i.Tag straks gryden fra varmen,og rør det jævnt. Rør et æg i adgangen. Vend marcipanen i. Komchokoladedejen i tærtebunden.Bag tærten ved 180 gr. i ca. 40min. Afkøl tærten. Pynt evt. medsigtet flormelis.