-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Crepes suzette med et tvist
Her har vi kommet kokosmeli den franske klassiker, detgiver en fin smag sammenmed appelsin.
4 personer
Ingredienser
- 6 dl mælk
- 150 g hvedemel
- 1 dl kokosmel
- ½ tsk. salt
- 2 tsk. sukker
- 4 æg
- 50 g smeltet smør
- smør til bagning
- Appelsinsauce:
- 20 g smør
- 2½ dl friskpresset appelsinsaft
- 1 spsk. citronsaft
- 5 spsk. sukker
- appelsinfileter af 2 appelsiner
- 75 g mandelflager
- Pynt:
- 2 spsk. kokosmel
- 2 tsk. reven usprøjtet appelsinskal og evt. mynte
- Rør mælk, hvedemel,kokosmel, salt og sukkerjævnt. Rør æggene i. Laddejen trække 30 min. Rørsmørret i.
- Bag 12-14 tynde pandekageri smør på en pande.
- Kom smør, appelsinsaft,citronsaft og sukker i enpande, og kog det op. Dyp enpandekage i saucen, og foldden til en halvmåne, somigen foldes. Læg pandekagernelangs pandens kant,og fortsæt med resten afpandekagerne. Kan ogsåarrangeres i et dybt fad. Komappelsinfileter ved. Dryspanderistede mandelflagerover pandekagerne. Pyntmed et drys kokosmel, revenappelsinskal og evt. mynte.