-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Crepes suzette med et tvist
Her har vi kommet kokosmeli den franske klassiker, detgiver en fin smag sammenmed appelsin.
4 personer
Ingredienser
- 6 dl mælk
- 150 g hvedemel
- 1 dl kokosmel
- ½ tsk. salt
- 2 tsk. sukker
- 4 æg
- 50 g smeltet smør
- smør til bagning
- Appelsinsauce:
- 20 g smør
- 2½ dl friskpresset appelsinsaft
- 1 spsk. citronsaft
- 5 spsk. sukker
- appelsinfileter af 2 appelsiner
- 75 g mandelflager
- Pynt:
- 2 spsk. kokosmel
- 2 tsk. reven usprøjtet appelsinskal og evt. mynte
- Rør mælk, hvedemel,kokosmel, salt og sukkerjævnt. Rør æggene i. Laddejen trække 30 min. Rørsmørret i.
- Bag 12-14 tynde pandekageri smør på en pande.
- Kom smør, appelsinsaft,citronsaft og sukker i enpande, og kog det op. Dyp enpandekage i saucen, og foldden til en halvmåne, somigen foldes. Læg pandekagernelangs pandens kant,og fortsæt med resten afpandekagerne. Kan ogsåarrangeres i et dybt fad. Komappelsinfileter ved. Dryspanderistede mandelflagerover pandekagerne. Pyntmed et drys kokosmel, revenappelsinskal og evt. mynte.