Gløgg Sour.

Den lækreste Gløgg Sour

Ditte Ingemann elsker gløgg - både duften og smagen. De varme krydderier er så dejlige, og her har hun brugt gløgg-smagen i en læskende cocktail. En sour skal have den perfekte balance mellem sødt og syrligt og laves ofte med whiskey. Her får du hendes version med et strejf af jul i form af gløgg.

ALT for damerne logo

2 cocktails

Personer:2

Total:5

Arbejdstid:5

Ingredienser

  • 8 cl lys gløgg
  • 4 cl rom
  • 6 cl appelsinsaft
  • 4 cl sukkersirup
  • 2 æggehvider
  • isterninger
  • evt. tørret appelsinskiver til pynt

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne, undtagen isterninger, i en shaker og ryst den i cirka´30 sekunder. 
  2. Tilsæt 4-5 isterninger, og ryst igen i 30 sekunder. 
  3. Sigt drikken over i to fine glas, top med en tørret appelsinskive i hvert glas, og server med det samme.

Tip! 

Kombiner gløggen med en god brunkage.