Den lækreste Gløgg Sour
Ditte Ingemann elsker gløgg - både duften og smagen. De varme krydderier er så dejlige, og her har hun brugt gløgg-smagen i en læskende cocktail. En sour skal have den perfekte balance mellem sødt og syrligt og laves ofte med whiskey. Her får du hendes version med et strejf af jul i form af gløgg.
2 cocktails
Personer:2
Total:5
Arbejdstid:5
Ingredienser
- 8 cl lys gløgg
- 4 cl rom
- 6 cl appelsinsaft
- 4 cl sukkersirup
- 2 æggehvider
- isterninger
- evt. tørret appelsinskiver til pynt
Fremgangsmåde
- Kom alle ingredienserne, undtagen isterninger, i en shaker og ryst den i cirka´30 sekunder.
- Tilsæt 4-5 isterninger, og ryst igen i 30 sekunder.
- Sigt drikken over i to fine glas, top med en tørret appelsinskive i hvert glas, og server med det samme.
Tip!
Kombiner gløggen med en god brunkage.