-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig
-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet

Grundfars
Rør farsengrundigt, gernemed en håndmikser,det gør frikadellernegode og saftige.
4 personer
Ingredienser
- 1 dl couscous
- 1 dl bouillon
- 500 g hakket svine- og kalvekød
- 1 lille løg
- 1 dl letmælk
- 1 æg
- 2 spsk. hvedemel
- salt og peber
- fedtstof til stegning
- Kom couscous i enskål, hæld kogende bouillonover, og lad couscoussenabsorbere bouillonenca. 5 min. Rør kødet sammenmed couscoussen,finthakket løg, mælk, æg,mel, salt og peber.
- Lad farsen hvile 1 time ikøleskabet. Form farsen tilfrikadeller, og steg dem ifedtstof på en pande overjævn varme.