-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Grundfars
Rør farsengrundigt, gernemed en håndmikser,det gør frikadellernegode og saftige.
4 personer
Ingredienser
- 1 dl couscous
- 1 dl bouillon
- 500 g hakket svine- og kalvekød
- 1 lille løg
- 1 dl letmælk
- 1 æg
- 2 spsk. hvedemel
- salt og peber
- fedtstof til stegning
- Kom couscous i enskål, hæld kogende bouillonover, og lad couscoussenabsorbere bouillonenca. 5 min. Rør kødet sammenmed couscoussen,finthakket løg, mælk, æg,mel, salt og peber.
- Lad farsen hvile 1 time ikøleskabet. Form farsen tilfrikadeller, og steg dem ifedtstof på en pande overjævn varme.