-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Kartoffelsalat med grønne asparges
Spis den alene eller med saftige stegte kyllingelår.
4
Ingredienser
- 1 kg små nye kogte kartofler
- 1 bdt. grønne asparges
- frisésalat
- Dressing:
- 1 spsk honning
- 1 spsk sennep
- 2 spsk lys balsamico
- 1 spsk vand
- 1 spsk olie
- salt, peber
- 3 spsk velafdryppede kapers
- 1 tsk olivenolie.
- 8 stegte kyllingelår
Sådan gør du:
- Del de større kartofler, og høvl aspargesene i tynde strimler. Bland kartofler, asparges og frisésalat. Rør dressingen sammen, og smag den til, før den blandes med salaten.
- Tryk kapers tørre. Varm olien i en pande, og rist kapers sprøde heri under omrøring. Drys dem over salaten, der serveres med stegte kyllingelår.
- Tip! Bag de stegte kyllingelår i ovnen ved 225° i ca. 30 minutter.
- Energi pr. person: 450 kcal, fedt 30%, protein 23%, kulhydrat 47%