-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig
-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet

Kylling i svampesauce
Her koncentreres svampesmagen i retten, og samtidig slipperdu for en masse kedeligt fedtfra kyllingerne. Alle slags spiselige svampe kan bruges.
4 personer
Ingredienser
- 1 kylling (1200-1400 g)
- lidt smør
- salt og peber
- 1 bdt. persille,
- 2 laurbærblade 4-5 timianstilke
- 3-4 dl vand eller bouillon
- 200-300 g svampe (renset vægt)
- 1 dl portvin
- Skær kyllingen i 4-6 stykker,og gå dem efter for fjerrester ogoverflødigt skind. Fordel skylletpersille, laurbærblade og timianstilke på en rist, læg kyllingestykkerne oven på, og pensl dem med smør. Læg risten overen bradepande eller et ovnfastfad, hæld 3-4 dl vand i bundenaf fadet, og stil det hele i ovneni ca. 25 min. ved 200 gr. Tilsætmere vand, hvis det førstefordamper.
- Tag bradepanden med ristog kylling ud af ovnen, og hældvæden fra bradepanden i enlille skål, så fedtet kan samle sigforoven.
- Bred de ituskårne svampe ud i bunden af bradepanden, læg kyllingestykkerne direkteoven på, og hæld portvin og denaffedtede sky ved. Stil fadettilbage i ovnen i ca. 15 min.