
Kyllingesalat med granatæble, grape og basilikum
Skøn salat med masser af protein
1
Ingredienser
- 60 g kylling (cirka ½ kyllingebryst)
- 1 tsk shoyu (japansk soja)
- 100 g radicchiosalat
- ¼ granatæble
- ½ grape
- 1 bundt basilikum
- Dressing:
- 1 spsk olivenolie
- saft af ½ citron
- havsalt
Sådan gør du:
- Steg kyllingen på panden i shoyu og altså uden fedtstof. Snit radicchiosalat, halvér granatæble, og bank på skalsiden, så kernerne springer ud. Skræl grapefrugt, og skær den i mundrette bidder.
- Vend radicchio, granatæble og grape sammen. Skær kyllingen i strimler, og læg den oven på salaten. Hak basilikum og drys på toppen. Rør dressingen sammen, og hæld den over.
- Opskriften er fra bogen Super 5:2