salat med kylling

Kyllingesalat med granatæble, grape og basilikum

Skøn salat med masser af protein

1

Ingredienser

  • 60 g kylling (cirka ½ kyllingebryst)
  • 1 tsk shoyu (japansk soja)
  • 100 g radicchiosalat
  • ¼ granatæble
  • ½ grape
  • 1 bundt basilikum
  • Dressing:
  • 1 spsk olivenolie
  • saft af ½ citron
  • havsalt

Sådan gør du:

  1. Steg kyllingen på panden i shoyu og altså uden fedtstof. Snit radicchiosalat, halvér granatæble, og bank på skalsiden, så kernerne springer ud. Skræl grapefrugt, og skær den i mundrette bidder.
  2. Vend radicchio, granatæble og grape sammen. Skær kyllingen i strimler, og læg den oven på salaten. Hak basilikum og drys på toppen. Rør dressingen sammen, og hæld den over.
  3. Opskriften er fra bogen Super 5:2