-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Kyllingesalat med granatæble, grape og basilikum
Skøn salat med masser af protein
1
Ingredienser
- 60 g kylling (cirka ½ kyllingebryst)
- 1 tsk shoyu (japansk soja)
- 100 g radicchiosalat
- ¼ granatæble
- ½ grape
- 1 bundt basilikum
- Dressing:
- 1 spsk olivenolie
- saft af ½ citron
- havsalt
Sådan gør du:
- Steg kyllingen på panden i shoyu og altså uden fedtstof. Snit radicchiosalat, halvér granatæble, og bank på skalsiden, så kernerne springer ud. Skræl grapefrugt, og skær den i mundrette bidder.
- Vend radicchio, granatæble og grape sammen. Skær kyllingen i strimler, og læg den oven på salaten. Hak basilikum og drys på toppen. Rør dressingen sammen, og hæld den over.
- Opskriften er fra bogen Super 5:2