-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Misosuppe med edamamebønner
En super sund og nærende suppe med masser af saltsmag fra miso og tufo, men det kræver først en tur til en asiatisk købmand.
Næringsindhold
- Energi pr. person:180 Kcal
4
Ingredienser
- 1 l dashifond (laves af 1 spsk dashigranulat og 1 lvand)
- 5 spsk miso
- 1 blok silketofu
- 2 forårsløg, skåret i ringe (gem nogle til pynt)
- 2 spsk tørret wakametang (i små stykker)
- edamamebønner (fra asiatiske butikker).
Sådan laver du misosuppe:
- Kog dashifonden og brug et par spiseskefulde til at blande i misoen, så den bliver en tynd pasta.
- Hæld misoen i dashien og rør godt.
- Skær tofuen i små tern og forårsløg i små ringe. Fordel tofu og wakametang i hver sin skål og hæld misosuppen over. Top med friske forårsløg og spis edamame-bønnerne til.