Bagte tomater med æg
SPONSORERET indhold

Bagte tomater med æg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse æg er super nemme at lave. Sæt gerne panden på bordet, det ser skønt og rustikt ud! Server groft brød til, og brug retten som en del af et måltid.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
23. maj. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
3-4

Ingredienser

2 fed hvidløg
1 løg
olivenolie
3-400 g små, smagfulde tomater
2 dl tomatjuice
2 tsk salt, gerne urtesalt
peber
¼ - ½ tsk cayennepeber
3-4 æg
masser af frisk oregano
salt og peber

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Snit hvidløget i tynde skiver, og skær løget i både. Sauter begge dele i olivenolie på en stor pande (en der kan gå i ovnen).

Kom hele små tomater ved sammen med tomatjuice, og lad det koge op i 2-3 minutter. Krydr med salt, peber og cayennepeber, og tag panden af varmen. Slå 3-4 æg ud oven i tomaterne, og sæt panden i ovnen i 4-7 minutter, eller til æggehviderne har sat sig. Server straks med et godt drys oregano på toppen.

PRØV OGSÅ: Gulerodspandekager

PRØV OGSÅ: Yoghurt med blåbærkompot og kardemomme- mysli

PRØV OGSÅ: Amerikanske boghvedepandekager med banan