Blomkålssalat med krydderurter og kyllingespyd
SPONSORERET indhold

Blomkålssalat med krydderurter og kyllingespyd

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Blomkålssalaten med nødder på toppen smager sprødt og friskt i den lækre cremede dressing.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
19. okt. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1½ spsk soja
1 spsk citronsaft
lidt friskkværnet peber
3 kyllingebrystfileter
træspyd
1 lille blomkål eller ½ stort blomkål
5 spsk græsk yoghurt
1-2 fed hvidløg, finthakket
1½ spsk finthakket kapers
2 spsk finthakket rødløg
salt og peber
75 g valnødder, groft hakkede
lidt kørvel eller persille
½ dl klippet karse
Tilbehør: brød

Sådan laver du blomkålssalat:

Rør soja sammen med citronsaft og peber. Skær kyllingebrystkødet i skiver, og kom det i en skål sammen med sojamarinaden. Læg 9-12 træspyd i en skål med koldt vand ca. 20 min. Kom kylling på spyddene, og steg dem på panden 10-12 min, til kødet er gennemstegt. Spyddene kan også steges i ovnen, hvis du synes det er lettere – læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem 17-18 min ved 200 grader, til de er gennemstegt.

Skær blomkål i små stykker. Rør græsk yoghurt sammen med hvidløg, kapers, rødløg, salt og peber. Bland blomkål sammen med dressingen. Anret salaten i en skål eller på et lille fad, og drys med valnødder, kørvel og karse. Servér kyllingespyd og brød til.

Prøv at tilsætte 1 tsk karry og lidt dijonsennep til yoghurtdressingen, og servér salaten til stegt lam eller helstegt kylling.

PRØV OGSÅ: Bulgursalat med æble, chili og feta

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter