-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Citronkylling i fad - med himmelsk stegesky
Prøv vores superenkle og nemme opskrift på citronkylling i fad. Server kyllingen med fx et godt surdejsbrød til eller med ris, pasta eller nudler. Stegeskyen smager fantastisk.
4 personer
Ingredienser
Citronkylling med tomater
- 800 g små sherry- eller blommetomater
- 800 g kylling, f.eks. overlår eller blandet med underlår
- 1 usprøjtet citron
- 3 kviste citrontimian
- 4 fed hvidløg
- 4 spsk. olivenolie
- salt og peber
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 gr. Skyl tomaterne, og kom dem i et ovnfast fad. Læg kyllingen ovenpå tomaterne.
- Skyl citronen, og skær den halve. Pres den ene halve citron udover kyllingen. Skær den anden halve i skiver. Læg citronskiverne ovenpå kyllingen.
- Skyl citrontimian, og hak den groft. Drys citrontimian, salt og peber over kyllingen.
- Pil hvidløg og halver dem. Læg hvidløg på kyllingen, og rundt mellem tomaterne. Dryp det hele med olivenolie, og krydr med salt og peber.
- Sæt fadet på midterste ovnribbe, og steg kyllingen i 45 min.