Opskrift på crudité med avocadodip og gojibærdip
Foto: Mikkel Adsbøl Crudité med avocadodip og gojibærdip

Opskrift på crudité med avocadodip og gojibærdip

Crudité med avocadodip og gojibærdip

printer Print
plate 4 Person(er)

3 avocadoer
3 fed hvidløg
1 bundt persille vasket
saft af 1 citron
4 spsk olivenolie
havsalt
½ tsk cayennepeber 

Gojibær-dip 
2 dl mandler, iblødsat natten over
4 spsk vand til at blende mandlerne med
1 dl gojibær (evt iblødsat) 
10 cm ingefær
1 tsk paprika
4 spsk olivenolie
saft af ½ citron
havsalt peber

Sådan gør du

Avocadodip
Alle ingredienserne kommes i en blender og køres til jævn mousse

Gojibær-dip 
Blødgør mandlerne for at gøre dippen blødere, og for at mandlerne er nemmere at fordøje. Blend mandlerne med vandet. Kom gojibærrene i og blend med til fin masse. Kom derefter de resterende ingredienser i og kør til en lækker dip Crudité er en traditionel fransk snack bestående af dip og grøntsagsstave. Du kan f.eks. bruge disse grøntsager: Fennikel, bladselleri, radiser, blomkål og agurker.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Dip, Snacks, Avocado, Fransk mad, Louise Bruun, Forret og Tilbehør