![Crudité med avocadodip og gojibærdip Opskrift på crudité med avocadodip og gojibærdip](/media/664a9a668ac64513a3ca9e5fe0b5b33e/b6f54ecdf3c941e08f458a4626fc5aed.jpg?width=400&quality=80)
Crudité med avocadodip og gojibærdip
Ingredienser
3 avocadoer
3 fed hvidløg
1 bundt persille vasket
saft af 1 citron
4 spsk olivenolie
havsalt
½ tsk cayennepeber
Gojibær-dip
2 dl mandler, iblødsat natten over
4 spsk vand til at blende mandlerne med
1 dl gojibær (evt iblødsat)
10 cm ingefær
1 tsk paprika
4 spsk olivenolie
saft af ½ citron
havsalt peber
Sådan gør du
Avocadodip
Alle ingredienserne kommes i en blender og køres til jævn mousse
Gojibær-dip
Blødgør mandlerne for at gøre dippen blødere, og for at mandlerne er nemmere at fordøje. Blend mandlerne med vandet. Kom gojibærrene i og blend med til fin masse. Kom derefter de resterende ingredienser i og kør til en lækker dip Crudité er en traditionel fransk snack bestående af dip og grøntsagsstave. Du kan f.eks. bruge disse grøntsager: Fennikel, bladselleri, radiser, blomkål og agurker.