Få opskriften på svinekoteletter med nye gulerødder og peanutcrunch
SPONSORERET indhold

Få opskriften på svinekoteletter med nye gulerødder og peanutcrunch

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Jeg er vild med de søde gulerødder sammen med den syrlige lime og den røgede paprika. Og det er ren luksus med peanutknas på toppen.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
12. maj. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

2 svinekoteletter, gerne på ben
lidt olivenolie
salt

Gulerødder:
1 stort bdt. nye gulerødder (300-400 g)
kogende vand
salt
2-3 spsk olivenolie
1 lime, saft heraf
1 tsk paprika, gerne røget
salt

Topping:
1 dl saltede peanuts
2 forårsløg
1 tsk øko-limeskal, fintrevet
1 tsk chiliflager

Sådan laver du svinekoteletter med nye gulerødder og peanutcrunch

Steg koteletterne i lidt olie på en varm pande. Krydr dem med salt.

Damp imens gulerødderne i kogende, saltet vand med olivenolie i et par minutter. Vend dem med paprika og lime. Smag til med salt.

Hak peanuts og forårsløg, og bland dem med limeskal og chili.

Anret svinekoteletter med gulerødder og topping. Servér straks.

PRØV OGSÅ: Sådan laver du grillede østers

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter