-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Få opskriften på svinekoteletter med nye gulerødder og peanutcrunch
Jeg er vild med de søde gulerødder sammen med den syrlige lime og den røgede paprika. Og det er ren luksus med peanutknas på toppen.
2
Ingredienser
- 2 svinekoteletter, gerne på ben
- lidt olivenolie
- salt
- Gulerødder:
- 1 stort bdt. nye gulerødder (300-400 g)
- kogende vand
- salt
- 2-3 spsk olivenolie
- 1 lime, saft heraf
- 1 tsk paprika, gerne røget
- salt
- Topping:
- 1 dl saltede peanuts
- 2 forårsløg
- 1 tsk øko-limeskal, fintrevet
- 1 tsk chiliflager
Sådan laver du svinekoteletter med nye gulerødder og peanutcrunch
- Steg koteletterne i lidt olie på en varm pande. Krydr dem med salt.
- Damp imens gulerødderne i kogende, saltet vand med olivenolie i et par minutter. Vend dem med paprika og lime. Smag til med salt.
- Hak peanuts og forårsløg, og bland dem med limeskal og chili.
- Anret svinekoteletter med gulerødder og topping. Servér straks.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Sådan laver du grillede østers