Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Fladbrødspizza med mozzarella og peberfrugt
Foto: Line Thit Klein Fladbrødspizza med mozzarella og peberfrugt

Fladbrødspizza med mozzarella og peberfrugt

Fladbrødspizza med mozzarella og peberfrugt

Lav pizza på et øjeblik, og server som snack før maden.

Print

1 lille snackpeberfrugt
1 skalotteløg
2-3 fed hvidløg
100 g cherrytomater
1 kvist rosmarin
3 tortillaer
200 g mozzarella

Tilbehør:
sorte oliven og øl

Sådan laver du fladbrødspizza:

  1. Halver peberfrugten, fjern kernerne, og skær peberfrugten i små stykker. Pil skalotteløg og hvidløg, og skær løg i skiver, og hak hvidløg fint. Halver cherrytomaterne.
  2. Læg tortillaerne på en bageplade med bage-papir. Fordel skalotteløg, hvidløg, peberfrugt, tomater og rosmarin på fladbrødene. Skær mozzarella i tynde skiver, og fordel skiverne på brødene.
  3. Bag pizzaerne i ovnen 10-12 minutter ved 200 grader til de er gyldne og sprøde.
  4. Skær den i passende stykker, og server med sorte oliven og et glas koldt øl.

PRØV OGSÅ: Pasta med pesto, løg og små tomater

Se, hvad vi ellers skriver om: Pizza