![Fladbrødspizza med mozzarella og peberfrugt Fladbrødspizza med mozzarella og peberfrugt](/media/214f0fccfdef46e29a9f387d55ede758/ffafb41d72104ee1bbf16e46b8cd6a2f.jpg?width=400&quality=80)
SPONSORERET indhold
Fladbrødspizza med mozzarella og peberfrugt
Lav pizza på et øjeblik, og server som snack før maden.
Ingredienser
1 lille snackpeberfrugt
1 skalotteløg
2-3 fed hvidløg
100 g cherrytomater
1 kvist rosmarin
3 tortillaer
200 g mozzarella
Tilbehør:
sorte oliven og øl
Sådan laver du fladbrødspizza:
- Halver peberfrugten, fjern kernerne, og skær peberfrugten i små stykker. Pil skalotteløg og hvidløg, og skær løg i skiver, og hak hvidløg fint. Halver cherrytomaterne.
- Læg tortillaerne på en bageplade med bage-papir. Fordel skalotteløg, hvidløg, peberfrugt, tomater og rosmarin på fladbrødene. Skær mozzarella i tynde skiver, og fordel skiverne på brødene.
- Bag pizzaerne i ovnen 10-12 minutter ved 200 grader til de er gyldne og sprøde.
- Skær den i passende stykker, og server med sorte oliven og et glas koldt øl.
PRØV OGSÅ: Pasta med pesto, løg og små tomater