Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Fladbrødspizza med mozzarella og peberfrugt
Foto: Line Thit Klein Fladbrødspizza med mozzarella og peberfrugt

Fladbrødspizza med mozzarella og peberfrugt

Fladbrødspizza med mozzarella og peberfrugt

Lav pizza på et øjeblik, og server som snack før maden.

printer Print

1 lille snackpeberfrugt
1 skalotteløg
2-3 fed hvidløg
100 g cherrytomater
1 kvist rosmarin
3 tortillaer
200 g mozzarella

Tilbehør:
sorte oliven og øl

Sådan laver du fladbrødspizza:

  1. Halver peberfrugten, fjern kernerne, og skær peberfrugten i små stykker. Pil skalotteløg og hvidløg, og skær løg i skiver, og hak hvidløg fint. Halver cherrytomaterne.
  2. Læg tortillaerne på en bageplade med bage-papir. Fordel skalotteløg, hvidløg, peberfrugt, tomater og rosmarin på fladbrødene. Skær mozzarella i tynde skiver, og fordel skiverne på brødene.
  3. Bag pizzaerne i ovnen 10-12 minutter ved 200 grader til de er gyldne og sprøde.
  4. Skær den i passende stykker, og server med sorte oliven og et glas koldt øl.

PRØV OGSÅ: Pasta med pesto, løg og små tomater

Se, hvad vi ellers skriver om: Pizza