Irsk brødbudding med Baileys

Foto: Thomas Hergaard

Irsk brødbudding med Baileys - opskrift fra Hjemmet

Irsk brødbudding med Baileys

Skøn "bread and butter pudding” med Baileys.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6-8 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 30 min.
Ikke fryse-egnet
6 skiver franskbrød (eller sandwichbrød)
50 g smør
4 æggeblommer
50 g flormelis
4 dl mælk
1½ dl Baileys
50 g rosiner
Drys: 4-5 spsk brun farin

  1. Smør et ovnfast fad. Smør brødskiverne med smør og pisk æggeblommer, flormelis, mælk og Baileys sammen.
  2. Læg et lag brødskiver, drys med rosiner og læg et lag brødskiver mere. Hæld æggeblandingen hen over brødet. Drys med brun farin på toppen.
  3. Bag kagen i vandbad i en 25 grader varm ovn ca. 30 min. Servéres lun.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert