Kokos-blommecrumble
Foto: Mikkel Adsbøl

Nem crumble med kokos & blomme

Frugt med smuldredej er en af verdens nemmeste kager, og så er det også en fin dessert. Så glæd dine gæster med lidt frugtdessert– eller server kagen til eftermiddagskaffen.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 portioner

75 g smør
50 g mel
50 g sukker
25 g kokosmel
smør
sukker til formen
ca. 500 g blommer

  1. Smuldr smør og mel og bland det med sukker og kokosmel.
  2. Smør en tærteform eller 4 portionsforme med smør og drys med sukker.
  3. Fyld op med skyllede, halverede og udstenede blommer og drys til sidst med kokos-crumblen.
  4. Bag kagen i ovnen ved 200 gr. i ca. 25 min.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert, Crumble, Blommer, Kage, Tærte og Bageopskrifter