Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kokos-blommecrumble
Foto: Mikkel Adsbøl

Kokos-blommecrumble - opskrift fra Hendes Verden

Kokos-blommecrumble

Frugt med smuldredej er en af verdens nemmeste kager, og så er det også en fin dessert. Så glæd dine gæster med lidt frugtdessert– eller server kagen til eftermiddagskaffen.

4 portioner
Print

75 g smør
50 g mel
50 g sukker
25 g kokosmel
smør
sukker til formen
ca. 500 g blommer

  1. Smuldr smør og mel og bland det med sukker og kokosmel. Smør en tærteform eller 4 portionsforme med smør og drys med sukker. Fyld op med skyllede, halverede og udstenede blommer og drys til sidst med kokos-crumblen.
  2. Bag kagen i ovnen ved 200 gr. i ca. 25 min.
Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert