Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Kokos-blommecrumble
Foto: Mikkel Adsbøl

Kokos-blommecrumble - opskrift fra Hendes Verden

Kokos-blommecrumble

Frugt med smuldredej er en af verdens nemmeste kager, og så er det også en fin dessert. Så glæd dine gæster med lidt frugtdessert– eller server kagen til eftermiddagskaffen.

plate 4 portioner
printer Print

75 g smør
50 g mel
50 g sukker
25 g kokosmel
smør
sukker til formen
ca. 500 g blommer

  1. Smuldr smør og mel og bland det med sukker og kokosmel. Smør en tærteform eller 4 portionsforme med smør og drys med sukker. Fyld op med skyllede, halverede og udstenede blommer og drys til sidst med kokos-crumblen.
  2. Bag kagen i ovnen ved 200 gr. i ca. 25 min.
Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert