Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Blomsterbergs krydrede biscotti
Foto: John Bendtsen Mette Blomsterbergs opskrift på dejlige krydrede biscotti.

Opskrift på Mette Blomsterbergs krydrede biscotti

Blomsterbergs krydrede biscotti

Krydrede biscotti fyldt med knasende mandler.

Ca. 50 stk.
Print

Blomsterbergs krydrede biscotti

225 g hvedemel
225 g sukker
25 g god kakao, gerne Valrhona
½ tsk stødt nelliker
½ tsk bagepulver
2 æg
1 æggeblomme
175 g hele mandler
1 citron, revet skal og saft.

Sådan laver du Blomsterbergs krydrede biscotti

Mel, sukker, kakao, nelliker og bagepulver blandes godt.


De øvrige ingredienser blandes i og æltes sammen med hænderne til en ensartet dej. Form dejen til to flade pølser, l ca. 20 cm, brug evt. en anelse mel til at rulle i.
Bag pølserne på bagepapir ved 175 grader i 15 minutter. Tag dem ud, og afkøl let, inden de skæres i ca. 1 cm tykke skiver.

Skiverne bages på bagepapir 10 minutter. Afkøles på bagerist. 

 

Opbevares i tætsluttende dåse.

 

SE OGSÅ:  Blomsterbergs adventskys

Tip

Undlad julekrydderierne, hvis du ønsker en mere ordinær smag.

Se, hvad vi ellers skriver om: Mette Blomsterberg, Julebag, Julesmåkager, Kage, Dessert og Biscotti