
Laksefilet med dild-hollandaise
Retten kan tilberedes på kun 30 minutter og et gæstebud værdigt.
Ingredienser
4 stk laksefilet
500 g kartofler
2 spsk. madolie
1 bundt dild, hakket
½ agurk, i skiver
1 dl eddike
2 spsk sukker
Salt og peber
2,5 dl vand
1 brev Knorr Hollandaise Sauce - 100 % naturlige ingredienser
90 gr smør
Sådan laver du laksefilet med dild-hollandaise
1. Skur kartoflerne og sæt dem over i kogende vand. Tilsæt 1 spsk. salt og kog i ca. 15 minutter. Sluk for varmen og lad dem trække færdig.
2. Skær agurken ud i små stykker og marinér den med eddike og sukker. Smag til med salt og peber.
LÆS OGSÅ: Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
3. Varm 2 spsk madolie på en pande og steg de fire laksefileter med skindet nedad, i ca. 6 minutter, ved middelvarme. Sluk for varmen, vend dem om og lad dem trække et par minutter. Træk forsigtigt skindet af og kassér det.
4. Bland 2,5 dl vand og 1 brev Knorr Hollandaise Sauce. Lad det koge i 5 minutter under omrøring. Tag saucen af varmen og rør 90 gr smør i. Tilsæt hakket dild.
LÆS OGSÅ: Boller i æble-karry
5. Servér den stegte laks med kartofler, agurker og top med dild-hollandaise.