Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Boller i æble-karry
Foto: Knorr Boller i æble-karry.

Boller i æble-karry

En ny variation af den klassiske opskrift på boller i karry.

20 minutter
Print
4 personer

2 dl ris
1 spsk. madolie
1 æble, skrællet og revet
½ løg, hakket
500 g hakket oksekød
1 dl rasp
1 æg
½ tsk. stødt sort peber

Sauce
2 breve Knorr Curry Sauce – 100% Naturlige Ingredienser
1 spsk. madolie
1 æble, revet
1 løg, revet

Sådan laver du boller i æble-karry

1. Start med at koge risene. Tilberedes efter pakkens anvisning.

2. Varm 1 spsk madolie på en pande og steg det hakkede ½ løg og det revet æble.

LÆS OGSÅ: Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce

3. Bland det hakkede oksekød med rasp, æg, peber og det stegte løg og æble i en skål. Kødblandingen formes til kødboller.

4. Tilbered karrysaucen. Varm 1 spsk. madolie og sautér revet æble og løg i en gryde. Tilsæt 5 dl vand og dernæst to breve Knorr Curry Sauce. Husk at røre rundt i saucen. Bring saucen i kog og lad den småsimre i 5 minutter.

LÆS OGSÅ: Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce

5. Læg nu kødbollerne i karrysaucen. Lad retten simre indtil kødbollerne er færdigtilberedte.

6. Servér boller i æble-karry med ris.

Se, hvad vi ellers skriver om: Knorr