sponsoreret indhold
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
SPONSORERET indhold

Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hvide asparges og hollandaise sauce er et perfekt match.

Af: Knorr Foto: Knorr
05. mar. 2018 | Opskrift | Knorr
4 personer | Total: 30 min

Ingredienser

8 hvide asparges
2 tsk. eddike
4 æg
200g frisk babyspinat
3 spsk madolie

Sauce
1 brev Knorr Hollandaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
2,5 dl vand
90 g smør
Salt

1 portion strøbrød, se opskrift nedenfor

Strøbrød
1 dl panko (asiatisk brødsmuler). Alternativt 1 dl revet hvidt brød
6 skiver pancetta
3 spsk. madolie
1 citron, revet skal

Sådan laver du hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce

1. Sæt ovnen på 175 grader. Fordel brødsmuleren på en bageplade belagt med bagepapir og varm det i ovnen, indtil det er sprødt.

2. Varm 3 spsk madolie i en stegepande og steg pancettaen. Bland citronskallen i og rør rundt, indtil der dufter af citrus.

LÆS OGSÅ: Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce

3. Blend citrus-pancettaen groft og rør det sammen med brødsmuleren.

4. Kog de hvide asparges i saltet vand i 5-7 minutter indtil de er bløde. Læg dem på en tallerken betrukket med folie, for at holde dem varme.

5. Hæl eddiken i kogevandet og skru ned for varmen. Slå 1 æg ud i en lille skål. Skab en hvirvel i vandet i gryden ved hjælp af en spiseske. Hæld forsigtigt ægget i gryden og lad det koge i 4 minutter. Læg ægget op på en tallerken betrukket med folie, for at holde det varmt. Pocher de 3 resterende æg på samme måde.

LÆS OGSÅ: Boller i æble-karry

6. Tøm gryden og tilsæt 1 brev Knorr Hollandaise Sauce og 2,5 dl vand. Kog i 5 minutter, tag gryden af varmen og rør 90 g smør i saucen.

7. Varm 3 spsk madolie i stegepanden. Sauter spinaten og læg den på tallerkenen. Placer det pocherede æg på spinaten og læg 2 asparges ved siden af. Hæld hollandaisesaucen over de 2 asparges og top det pocherede æg med strøbrødet.