Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
Foto: Knorr Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce.

Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce

Man kan sagtens servere en cremet hollandaise til en grillet oksemørbrad og en lækker aspargessalat.

clock 35 minutter
printer Print
plate 4 personer

2 spsk. madolie
800 g oksemørbrad skåret i 2 cm tykke skiver
24 stk. asparges
Salt og peber
16 cocktailtomater, skåret i halve
100 g ruccola
100 g babyspinat

Sauce
1 brev Knorr Hollandaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
2,5 dl vand
90 g smør

Sådan laver du grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce

1. Varm 1 spsk madolie på en grillpande ved høj varme.

2. Krydr asparges og oksemørbrad med salt og peber.

LÆS OGSÅ: Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce

3. Grill asparges på alle sider, indtil de har tydelige grillmærker. Lad dem køle og skær dem i mundrette stykker. Bland dem herefter med cocktailtomater, babyspinat og ruccola i en skål.

4. Rens panden, tilsæt 1 spsk madolie og varm den op igen. Grill kødet ca. 2 minutter på hver side, for medium stegt. Imens kødet steger tilberedes hollandaisesaucen.

LÆS OGSÅ: Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce

5. Bland 2,5 dl vand og 1 brev Knorr Hollandaise Sauce. Lad det koge i 5 minutter under omrøring. Tag saucen af varmen og rør 90 gr smør i.

6. Servér kødet med aspargessalat og hollandaisesauce.

Se, hvad vi ellers skriver om: Knorr