
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
Man kan sagtens servere en cremet hollandaise til en grillet oksemørbrad og en lækker aspargessalat.
Ingredienser
2 spsk. madolie
800 g oksemørbrad skåret i 2 cm tykke skiver
24 stk. asparges
Salt og peber
16 cocktailtomater, skåret i halve
100 g ruccola
100 g babyspinat
Sauce
1 brev Knorr Hollandaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
2,5 dl vand
90 g smør
Sådan laver du grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
1. Varm 1 spsk madolie på en grillpande ved høj varme.
2. Krydr asparges og oksemørbrad med salt og peber.
LÆS OGSÅ: Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
3. Grill asparges på alle sider, indtil de har tydelige grillmærker. Lad dem køle og skær dem i mundrette stykker. Bland dem herefter med cocktailtomater, babyspinat og ruccola i en skål.
4. Rens panden, tilsæt 1 spsk madolie og varm den op igen. Grill kødet ca. 2 minutter på hver side, for medium stegt. Imens kødet steger tilberedes hollandaisesaucen.
LÆS OGSÅ: Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
5. Bland 2,5 dl vand og 1 brev Knorr Hollandaise Sauce. Lad det koge i 5 minutter under omrøring. Tag saucen af varmen og rør 90 gr smør i.
6. Servér kødet med aspargessalat og hollandaisesauce.