sponsoreret indhold
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
SPONSORERET indhold

Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Vi serverer en lækker svinefilet indhyldet i bacon og med en lækker æbleslaw til.

Af: Knorr Foto: Knorr
05. mar. 2018 | Opskrift | Knorr
4 personer | Total: 40 min

Ingredienser

1 svinefilet
2 pakker bacon i skriver
2 spsk. Maille Dijionsennep
Salt og peber

Æbleslaw
2 æbler, skåret i tynde stænger
2½ dl kål, fint revet
1 gulerod, skåret i fine strimler
2 løg, fintskåret
1 Hellmann’s Chili Mayo
1 citron, skal og saft

Kartoffelbåde
10 mellemstore kartofler med skræl, skåret i både
3 spsk. madolie
Salt og peber
Et par kviste frisk grofthakket timian

Sauce
1 brev Knorr Béarnaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
2,5 dl vand
90 g smør

Sådan laver du baconindpakke svinefilet med æbleslaw og kartofler

1. Forvarm ovnen til 200 grader. Pensl svinefileten med Dijionsennep, vikl derefter bacon rundt om svinefileten og krydr den med lidt peber.

2. Placér svinefileten i et ildfast fad, således at baconens samlinger vender nedad. Sæt efterfølgende et stegetermometer i og steg kødet indtil det har en centrumtemperatur på 70 grader.

LÆS OGSÅ: Svinekød i karrysauce med ris

3. Lav i mellemtiden tilbehøret. Kartoflerne blandes med 3 spsk. madolie, timian, salt og peber, inden de lægges på en bradepande med bagepapir. Steg i ovnen i ca. 30 min, vend halvvejs.

4. Bland alle ingredienser til æbleslaw i en skål og dosér mængden af Hellmann’s Chili Mayo indtil den ønskede konsistens opnås.

LÆS OGSÅ: Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce

5. Imens kødet hviler på et spækbræt, tilberedes béarnaisesaucen. Bland 2,5 dl. vand og brevet med Knorr Béarnaise Sauce i en gryde. Kog i 5 minutter. Tag gryden af varmen og vend smørret i saucen til den rette konsistens opnås.

6. Skær kødet i skiver og servér det med tilhørende ovnstegte kartoffelbåde, æbleslaw og Knorr Béarnaise Sauce.