Svinekød i karrysauce med ris
Foto: Knorr Svinekød i karrysauce med ris.

Svinekød i karrysauce med ris

Karryretten toppes med frisk hakket koriander og ristede løg.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 20 minutter
plate 4 personer

500 g svinekød i strimler
1 spsk. madolie
1 rødløg, i både
1 gul peberfrugt, i tern
1 rød peberfrugt, i tern
2 spsk. koriander, hakket
1 dl ristede løg
2 dl Basmati ris

Sauce
1 brev Knorr Curry Sauce – 100% Naturlige Ingredienser
2,5 dl vand

Sådan laver du svinekød i karrysauce med ris

1. Start med at koge risene. Tilberedes efter pakkens anvisning.

2. Varm 1 spsk. madolie på en pande og brun svinekødet. Tilsæt derefter løg, rødløg og peberfrugt og lad det stege til det har en gylden farve.

LÆS OGSÅ: Boller i æble-karry

3. Tilbered karrysaucen. Bland 2,5 dl vand og 1 brev Knorr Curry Sauce i en gryde. Bring saucen i kog og lad den småsimre i 5 minutter indtil den er færdig.

4. Hæld karrysaucen over svinekødet og grøntsagerne panden. Vend retten forsigtigt og lad den simre indtil kødet er færdigstegt.

LÆS OGSÅ: Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce

5. Servér retten på de kogte ris og top med hakket koriander og ristede løg.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Knorr