
Svinekød i karrysauce med ris
Karryretten toppes med frisk hakket koriander og ristede løg.
Ingredienser
500 g svinekød i strimler
1 spsk. madolie
1 rødløg, i både
1 gul peberfrugt, i tern
1 rød peberfrugt, i tern
2 spsk. koriander, hakket
1 dl ristede løg
2 dl Basmati ris
Sauce
1 brev Knorr Curry Sauce – 100% Naturlige Ingredienser
2,5 dl vand
Sådan laver du svinekød i karrysauce med ris
1. Start med at koge risene. Tilberedes efter pakkens anvisning.
2. Varm 1 spsk. madolie på en pande og brun svinekødet. Tilsæt derefter løg, rødløg og peberfrugt og lad det stege til det har en gylden farve.
LÆS OGSÅ: Boller i æble-karry
3. Tilbered karrysaucen. Bland 2,5 dl vand og 1 brev Knorr Curry Sauce i en gryde. Bring saucen i kog og lad den småsimre i 5 minutter indtil den er færdig.
4. Hæld karrysaucen over svinekødet og grøntsagerne panden. Vend retten forsigtigt og lad den simre indtil kødet er færdigstegt.
LÆS OGSÅ: Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
5. Servér retten på de kogte ris og top med hakket koriander og ristede løg.