Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Svinekød i karrysauce med ris
Foto: Knorr Svinekød i karrysauce med ris.

Svinekød i karrysauce med ris

Karryretten toppes med frisk hakket koriander og ristede løg.

20 minutter
Print
4 personer

500 g svinekød i strimler
1 spsk. madolie
1 rødløg, i både
1 gul peberfrugt, i tern
1 rød peberfrugt, i tern
2 spsk. koriander, hakket
1 dl ristede løg
2 dl Basmati ris

Sauce
1 brev Knorr Curry Sauce – 100% Naturlige Ingredienser
2,5 dl vand

Sådan laver du svinekød i karrysauce med ris

1. Start med at koge risene. Tilberedes efter pakkens anvisning.

2. Varm 1 spsk. madolie på en pande og brun svinekødet. Tilsæt derefter løg, rødløg og peberfrugt og lad det stege til det har en gylden farve.

LÆS OGSÅ: Boller i æble-karry

3. Tilbered karrysaucen. Bland 2,5 dl vand og 1 brev Knorr Curry Sauce i en gryde. Bring saucen i kog og lad den småsimre i 5 minutter indtil den er færdig.

4. Hæld karrysaucen over svinekødet og grøntsagerne panden. Vend retten forsigtigt og lad den simre indtil kødet er færdigstegt.

LÆS OGSÅ: Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce

5. Servér retten på de kogte ris og top med hakket koriander og ristede løg.

Se, hvad vi ellers skriver om: Knorr