Marcipanstjerner med abrikos og likør
SPONSORERET indhold

Marcipanstjerner med abrikos og likør

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn julekonfekt: Lækre julestjerner af marcipan! Antallet afhænger af udstiksformens størrelse, så jo mindre udstiksform, jo flere stykker lækker konfekt bliver der af portionen.

Af: Vibeke Lehn & Pia Buusman Foto: Jes Buusman
07. nov. 2012 | Opskrift | Hjemmet
Ca. 15 stk.

Ingredienser

5 store soltørrede abrikoser
100 g rå marcipan
1 tsk Grand Marnier (eller appelsinlikør)
Overtræk:
125 g smeltet mørk, lys eller hvid chokolade
Pynt:
tørrede blomster eller andet kagepynt

  1. Hak abrikoserne og ælt dem med marcipan og likør. Rul abrikosmarcipanen ud mellem 2 stykker bagepapir i ca 1,5 cm’s tykkelse.
  2. Udstik marcipanen med en stjerne- eller hjerteform – efter ønske. Pensl konfektstykkerne med den smeltede chokolade og drys med den valgte pynt.