Marcipanstjerner med abrikos og likør

Foto: Jes Buusman

Marcipanstjerner med abrikos og likør - opskrift fra Hjemmet

Marcipanstjerner med abrikos og likør

Skøn julekonfekt: Lækre julestjerner af marcipan! Antallet afhænger af udstiksformens størrelse, så jo mindre udstiksform, jo flere stykker lækker konfekt bliver der af portionen.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate Ca. 15 stk.
Ingredienser

5 store soltørrede abrikoser
100 g rå marcipan
1 tsk Grand Marnier (eller appelsinlikør)
Overtræk:
125 g smeltet mørk, lys eller hvid chokolade
Pynt:
tørrede blomster eller andet kagepynt

  1. Hak abrikoserne og ælt dem med marcipan og likør. Rul abrikosmarcipanen ud mellem 2 stykker bagepapir i ca 1,5 cm’s tykkelse.
  2. Udstik marcipanen med en stjerne- eller hjerteform – efter ønske. Pensl konfektstykkerne med den smeltede chokolade og drys med den valgte pynt. 
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Konfekt, Marcipan og Jul

610x200_woordy_knap2.jpeg