Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Misosuppe og mørbrad

Enkel suppe, som laves med blandede grønsager

4
Print

8-10 dl vand
4 portioner instant miso/8 spsk brun miso
100 g udonnudler
2 gulerødder i papirtynde skiver
200 g broccoli i små, små buketter
1 courgette i kugler
100 g edamamebønner
200 g mørbrad + olie til stegning
lidt sojasauce
snittede chilier
lidt purløg

Sådan gør du:

Bring vandet i kog og pisk misoen ud heri. Kom nudler og grønsager i og lad det hele snurre, til nudlerne er kogte. Skær mørbraden i meget tynde skiver, steg dem hurtigt på en varm pande i lidt olie. Steg dem 1-2 min. på hver side og dryp lidt soja over. Fordel mørbradskiverne i suppeskåle og fordel den varme suppe med nudler og grønsager over. Drys med chili efter ønsket styrke og server.

Energi pr. person: 270 kcal, fedt 23%, protein 31%, kulhydrat 46%

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad, Suppe og Vintermad