Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på mousse med mørk chokolade, valnødder og ananaskirsebær
Foto: Mikkel Adsbøl Mousse med mørk chokolade, valnødder og ananaskirsebær

Opskrift på mousse med mørk chokolade, valnødder og ananaskirsebær

Mousse med mørk chokolade, valnødder og ananaskirsebær

En sød dessert, som ikke indeholder sukker.

4
Print

1 dl fløde (38%)
300 g kvark eller fromage frais
20 g kakaopulver
1-2 tsk flydende sødemiddel
1 bakke ananaskirsebær
30 g sukkerfri mørk chokolade
20 g valnødder, grofthakket

Energi pr. person:
200 Kcal

Sådan laver du mousse med chokolade:


Pisk fløden.

Rør den med fromage frais, kakaopulver og sødemiddel. Hak chokoladen groft og vend den i moussen.

Fjern bladene fra ananaskirsebærerne. Fordel dem i 4 små glas og kom chokomoussen over. Pynt med valnødder.

Prøv også banan-passion-smoothie