Opskrift på mousse med mørk chokolade, valnødder og ananaskirsebær
SPONSORERET indhold

Mousse med mørk chokolade, valnødder og ananaskirsebær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En sød dessert, som ikke indeholder sukker.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
08. sep. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 dl fløde (38%)
300 g kvark eller fromage frais
20 g kakaopulver
1-2 tsk flydende sødemiddel
1 bakke ananaskirsebær
30 g sukkerfri mørk chokolade
20 g valnødder, grofthakket

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    200 Kcal

Sådan laver du mousse med chokolade:


Pisk fløden.

Rør den med fromage frais, kakaopulver og sødemiddel. Hak chokoladen groft og vend den i moussen.

Fjern bladene fra ananaskirsebærerne. Fordel dem i 4 små glas og kom chokomoussen over. Pynt med valnødder.

Prøv også banan-passion-smoothie