
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
God og nem pastaret, der kan spises som den er eller som tilbehør til kød.
Ingredienser
4 portioner af din yndlings penne pasta, som du koger som anvist på emballagen
1 brev ’Knorr Curry Sauce - 100% naturlige ingredienser’
2 spsk. god olivenolie
2 fed hvidløg - finthakket
1 finthakket løg
¼ blomkål skåret i små bidder
150 g friske shiitake svampe
150 g marineret, grillet rød peber skåret i små bidder
1 æble – skrællet og skåret i tynde pinde
Sådan laver du penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
1. Kog pasta og tilbered ’Knorr Curry Sauce - 100% naturlige ingredienser’, som anvist på pakken.
2. I mellemtiden opvarmer du olien på en stegepande.
LÆS OGSÅ: Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
3. Tilsæt løg og hvidløg og steg blidt til løgene er klare. Tilsæt derefter svampe, de grillede, røde peber og blomkål.
4. Steg indtil grøntsagerne har fået lidt farve.
LÆS OGSÅ: Boller i æble-karry
5. Afdryp pastaen og bland alle ingredienser sammen 6. Anret de fire portioner på tallerkener og hæld lidt sauce over anretningen.