Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Foto: Knorr Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip

Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip

Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip er en nem hverdagsret, som kun tager 25 minutter at tilberede.

25 minutter
Print
4 personer

4 stk kyllingebryst
1 bundt asparges
4 stk rød peber
4 stk løg
2 spsk. madolie
Salt og peber

Sauce
1 brev Knorr Béarnaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
250 gr crème fraiche

Sådan laver du grillet kylling med kold béarnaisesauce dip

1. Krydr kyllingen med salt og peber. Knæk asparges på midten og smid bundene ud. Skær rød peber og løg i store grove stykker og vend grøntsagerne i olie og krydr med salt og peber.

2. Grill kyllingen på grillen eller på en grillpande sammen med asparges, rød peber og løg.

LÆS OGSÅ: Hakkebøf med chili-béarnaise

3. Rør brevet med Knorr Béarnaise sammen med creme fraiché, så du får en kold béarnaise dip.

4. Servér grillet kylling med grillede grøntsager og en kold Knorr Béarnaisesauce dip.

Se, hvad vi ellers skriver om: Knorr