
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip er en nem hverdagsret, som kun tager 25 minutter at tilberede.
Ingredienser
4 stk kyllingebryst
1 bundt asparges
4 stk rød peber
4 stk løg
2 spsk. madolie
Salt og peber
Sauce
1 brev Knorr Béarnaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
250 gr crème fraiche
Sådan laver du grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
1. Krydr kyllingen med salt og peber. Knæk asparges på midten og smid bundene ud. Skær rød peber og løg i store grove stykker og vend grøntsagerne i olie og krydr med salt og peber.
2. Grill kyllingen på grillen eller på en grillpande sammen med asparges, rød peber og løg.
LÆS OGSÅ: Hakkebøf med chili-béarnaise
3. Rør brevet med Knorr Béarnaise sammen med creme fraiché, så du får en kold béarnaise dip.
4. Servér grillet kylling med grillede grøntsager og en kold Knorr Béarnaisesauce dip.