Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Hakkebøf med chili-béarnaise
Foto: Knorr Hakkebøf med chili-béarnaise

Hakkebøf med chili-béarnaise

Pift den klassiske hakkebøf op med en lækker chili-béarnaise.

40 minutter
Print
4 personer

500 g hakket oksekød
1 løg, finthakket
1 rød chili, finthakket
2 spsk madolie
250 g cherry tomater
2 stk. forårsløg i tynde skriver
300 g blandet grøn salat
1 spsk. olivenolie til dressing
1 spsk. citronsaft til dressing
1 spsk. balsamico

Kartoffelbåde
10 mellemstore kartofler med skræl, skåret i både
3 spsk. madolie
Salt og peber
Et par kviste frisk grofthakket timian

Sauce
1 brev Knorr Béarnaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
2,5 dl vand
90 g smør
1 rød chili, finthakket

Sådan laver du hakkebøf med chili-béarnaise

1. Kartoffelbådene blandes med 3 spsk. madolie, timian, salt og peber, inden de lægges på en bradepande med bagepapir. Steg i ovnen i ca. 30 min, vend halvvejs.

2. Bland finthakket løg og finthakket chili i kødet og form blandingen til 4 hakkebøffer. Krydr med lidt salt og peber. Varm 2 spsk madolie på en pande og steg hakkebøfferne.

LÆS OGSÅ: Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce

3. Tilbered en grøn salat med salatblade, tomater og forårsløg. Vend med olivenolie, citronsaft og balsamico.

4. Tilbered chili-béarnaisen ved at blande 2,5 dl vand og brevet med Knorr Béarnaise Sauce i en gryde. Rør rundt og kog i 5 minutter. Tag gryden af varmen og vend smørret i saucen.

LÆS OGSÅ: Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce

5. Servér hakkebøf med timian-kartofler, grøn salat og chili-béarnaise.

Se, hvad vi ellers skriver om: Knorr