sponsoreret indhold
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
SPONSORERET indhold

Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kål er sund, velsmagende og billig mad. Her har vi stegt spidskål og toppet det med avocado, grønkål og en lækker hollandaise sauce.

Af: Knorr Foto: Knorr
19. mar. 2018 | Opskrift | Knoor
4 personer | Total: 20 min

Ingredienser

1 spidskål
2 avocado
1 citron hvor du kun skal bruge skrællen fintrevet
1 kvist frisk timian (eller en tsk. tørret)
100 g skyllet, fintskåret grønkål
Salt og peber
Lidt god olivenolie
1 brev ’Knorr Hollandaise - 100% naturlige ingredienser’

Sådan laver du stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise

1. Opvarm ovnen til 200 °C.

2. Del spidskålen i 4 kvarte.

3. Halver de to avocadoer, fjern stenene og fjern skrællen.

LÆS OGSÅ: Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce

4. Bland revet citronskræl, olie, salt og peber – og gnid blandingen ind i kålen og pensl på avocadoen.

5. Sæt de kvarte spidskål i ovnen og steg i ca. 10 minutter. Vend dem og steg i yderligere 10 minutter.

6. Varm en grillpande og steg de halve avocadoer, til de har fået pæne grillstriber.

LÆS OGSÅ: Laksefilet med dild-hollandaise

7. Tilbered saucen ved at blande 1 brev ’Knorr Hollandaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’ med 2,5 dl vand i en gryde. Kog i 5 minutter, tag gryden af varmen og rør 90 g smør i saucen.

8. Anret de bagte spidskål og de grillede avocadoer på fire tallerkener. Bland den hakkede grønkål med lidt af olieblandingen – og hæld den over spidskålen og avocadoen.

LÆS OGSÅ: Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce

9. Server med ’Knorr Hollandaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’.