
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
Kål er sund, velsmagende og billig mad. Her har vi stegt spidskål og toppet det med avocado, grønkål og en lækker hollandaise sauce.
Ingredienser
1 spidskål
2 avocado
1 citron hvor du kun skal bruge skrællen fintrevet
1 kvist frisk timian (eller en tsk. tørret)
100 g skyllet, fintskåret grønkål
Salt og peber
Lidt god olivenolie
1 brev ’Knorr Hollandaise - 100% naturlige ingredienser’
Sådan laver du stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
1. Opvarm ovnen til 200 °C.
2. Del spidskålen i 4 kvarte.
3. Halver de to avocadoer, fjern stenene og fjern skrællen.
LÆS OGSÅ: Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
4. Bland revet citronskræl, olie, salt og peber – og gnid blandingen ind i kålen og pensl på avocadoen.
5. Sæt de kvarte spidskål i ovnen og steg i ca. 10 minutter. Vend dem og steg i yderligere 10 minutter.
6. Varm en grillpande og steg de halve avocadoer, til de har fået pæne grillstriber.
LÆS OGSÅ: Laksefilet med dild-hollandaise
7. Tilbered saucen ved at blande 1 brev ’Knorr Hollandaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’ med 2,5 dl vand i en gryde. Kog i 5 minutter, tag gryden af varmen og rør 90 g smør i saucen.
8. Anret de bagte spidskål og de grillede avocadoer på fire tallerkener. Bland den hakkede grønkål med lidt af olieblandingen – og hæld den over spidskålen og avocadoen.
LÆS OGSÅ: Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
9. Server med ’Knorr Hollandaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’.