-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Pandekager a la bananasplit
En perfekt dessert for lækkersultnepandekageelskere.
10-12 stk.
Ingredienser
- 4 dl mælk
- 150 g hvedemel
- ½ tsk. salt
- 2 tsk. sukker
- 4 æg
- 2 tsk. fintreven usprøjtet appelsinskal
- ¾ dl appelsinsaft
- 25 g smør
- smør til bagning
- Desuden:
- 2 spsk. sukker
- 20 g smør
- 4 små bananer
- Cremeskildpaddesauce:
- 3 cremeskildpadder
- 1½ dl fløde
- 50 g mandelflager, rist dem evt. på en tør pande
- ½ l vaniljeis
- Pynt:
- evt. frisk mynte
- Rør mælk, hvedemel, saltog sukker sammen, til det erjævnt. Rør æg, appelsinskalog appelsinsaft i. Lad dejentrække 30 min. Smelt smørret,og rør det i.
- Bag 10-12 pandekager ismør på en pande.
- Smelt sukkeret, til det ergyldent på en pande. Komsmørret i, og smelt det. Stegkort bananerne gyldne i sukkerblandingen.
- Kog fløden op i en lillegryde, og sluk for varmen.Kom skildpadderne i, og mosdem ud, så de smelter i denvarme fløde. Server saucenlun eller kold.
- Server pandekagerne medflækkede bananer, mandelflagedrys,is og skildpaddesauce.Pynt evt. med mynte.