-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Pandekager a la bananasplit
En perfekt dessert for lækkersultnepandekageelskere.
10-12 stk.
Ingredienser
- 4 dl mælk
- 150 g hvedemel
- ½ tsk. salt
- 2 tsk. sukker
- 4 æg
- 2 tsk. fintreven usprøjtet appelsinskal
- ¾ dl appelsinsaft
- 25 g smør
- smør til bagning
- Desuden:
- 2 spsk. sukker
- 20 g smør
- 4 små bananer
- Cremeskildpaddesauce:
- 3 cremeskildpadder
- 1½ dl fløde
- 50 g mandelflager, rist dem evt. på en tør pande
- ½ l vaniljeis
- Pynt:
- evt. frisk mynte
- Rør mælk, hvedemel, saltog sukker sammen, til det erjævnt. Rør æg, appelsinskalog appelsinsaft i. Lad dejentrække 30 min. Smelt smørret,og rør det i.
- Bag 10-12 pandekager ismør på en pande.
- Smelt sukkeret, til det ergyldent på en pande. Komsmørret i, og smelt det. Stegkort bananerne gyldne i sukkerblandingen.
- Kog fløden op i en lillegryde, og sluk for varmen.Kom skildpadderne i, og mosdem ud, så de smelter i denvarme fløde. Server saucenlun eller kold.
- Server pandekagerne medflækkede bananer, mandelflagedrys,is og skildpaddesauce.Pynt evt. med mynte.